Delatnosti

Izrada industrijskih podova od betona

Podni sistemi zahtevaju adekvatno projektovanu i izvedenu podlogu koja je u stanju da uspešno – kako sa aspekta nosivosti, tako i sa aspekta funkcionalnosti – primi i prenese sva predviđena opterećenja tokom njenog eksploatacionog veka. Naši sistemi izrade novih betonskih podloga podrazumevaju upotrebu najsavremenije opreme i primenu tehnologije koja osigurava vrhunske rezultate.

Izgradnja betonskih ploča:


Najsavremenija laserska ugradnja betona, odnosno izrada betonskih ploča, omogućava dnevni učinak od cca: 1000 m2. Pomoću LASER SCREED opreme, beton se istovremeno ravna i vibrira (nabija), kako bi se izbegle šupljine. Istovremeno se vrši kontrola ravnosti pomoću laserskih uređaja automatski, pet puta u jednoj sekundi.


Izrada industrijskih podova od betona

Izrada hidro-termo izolacije

U Saradnji sa Švajcarskom kompanijom Sika u mogućnosti smo da Vam ponudimo najsavremenije materijale za izradu svih vrsta hidroizolacija.

Izrada hidro-termo izolacije

Izrada epoksidnih i poliuretanskih podova

Izvođenje završnih građevinskih radova na izradi industrijskih podova. Vrhunska oprema i stručni kadar omogućavaju nam konkurentnost na tržištu. Naš tim će se postarati da dobijete adekvatan pod koji odgovara vašim potrebama, pri čemu je kvalitet izvedenih radova naš osnovni cilj.

Izrada epoksidnih i poliuretanskih podova

SMART FLOOR-Polirani betoni

Smart floor sistemska rešenja predstavljaju najdugoročniju investiciju u Vaš pod. Impregniran litijumom sa završnom membranom industrijski pod će odoleti svakoj vrsti eksploatacije uz pravilno održavanje. Možemo Vam ponuditi pet različih rešenja u zavisnosti od potrebnog nivoa zaštite.

SMART FLOOR-Polirani betoni